Eindredactie

Eindredactie

Eindredactie is al mogelijk vanaf €15,- per tekst, afhankelijk van de omvang van de opdracht. Neem nu direct contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Schrijfmeisje is allergisch voor taal- en spelfouten! Met liefde laat ze dan ook haar rode pen over uw teksten scheren, op zoek naar elk detail dat verbetering vereist. Kunt u zelf al aardig overweg met uw toetsenbord of heeft u mensen in huis die een prettig leesbare lap tekst kunnen typen? Dan kunt u zichzelf de kosten besparen een tekstschrijver in te huren die alles voor u voorkauwt.

Eindredactie

Een eindredacteur is voldoende! Schrijfmeisje corrigeert graag alle teksten die door uzelf worden aangeleverd en zet letterlijk of figuurlijk de puntjes op de i. Dankzij de aard van deze opdracht kan Schrijfmeisje snel én betaalbaar werk leveren!

Of het nu gaat om een flyer, een complete website of zelfs een volledig boek: alles is bespreekbaar. Ook spoedopdrachten zijn welkom: u ontvangt na uw aanvraag binnen 48 uur reactie, maar in overleg is eindredactie vervolgens ook mogelijk binnen 24 uur.

Vraag naar de mogelijkheden

Eindredactie is al mogelijk vanaf €15,- per tekst, afhankelijk van de omvang van de opdracht. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

 

Over de auteur

Giulia Califano administrator

Giulia is een jonge tekstschrijver met omvangrijke ervaring en een frisse blik op online communicatie. Zij houdt zich elke dag bezig met haar grote passie: schrijven. Als tekstschrijver wil ze er dan ook voor zorgen dat elke ondernemer alleen maar oog hoeft te hebben voor dat waar hij of zij goed in is. Om communicatie hoeven zij zich niet druk te maken: dat is nou net haar tak van sport!

Geef een reactie