Werkwijze

“Good words are worth much, and cost little.”

Teksten

Elke persoon heeft unieke kwaliteiten, echter niemand kan alles. U heeft waarschijnlijk een fantastisch talent, een geweldig product of uitermate servicegerichte diensten die u klanten wilt leveren, maar het schrijven van teksten is nou net niet helemaal uw ding. Gelukkig maar dat dát nou net de specialiteit van Schrijfmeisje is!

Iemand inhuren om teksten te schrijven is zeker geen overbodige luxe. Steeds meer particuliere ondernemers willen zich profileren op de nationale of zelfs internationale markt, maar beschikken niet over een communicatieafdeling en schrijven dus al hun teksten zelf. Dat dit nu net niet hun expertise is, is helaas dan ook vaak af te lezen aan de kwaliteit van de teksten en de daaruit voortvloeiende effectiviteit. Wilt u uw klanten voorzien van de allerbeste teksten, die zowel hen als uzelf volledig tevredenstellen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte of een eerste gesprek, zodat Schrijfmeisje u optimaal kan adviseren over welke communicatie het beste bij uw wensen en doelen past.

Doordat Schrijfmeisje freelance tekstschrijfster is, kunt u haar gerust éénmalig opdracht geven tot het schrijven van een tekst, het resultaat hiervan afwachten en daarna beslissen of u vaker met Schrijfmeisje wilt samenwerken. De drempel tot het laten schrijven van een kwalitatief goed persbericht of aantrekkelijke websiteteksten wordt zo een stuk lager.

U schakelt Schrijfmeisje in op projectbasis dan wel voor een langdurige samenwerking. Samen bespreken we uw wensen en aan de hand daarvan geeft zij u haar professioneel communicatiekundige advies. Vervolgens maken we een plan en richtlijnen voor de teksten die Schrijfmeisje zal leveren. Geen tekst verlaat ons kantoor voordat u tevreden bent: in nauwe samenwerking blijven we optimaliseren totdat we het gewenste eindresultaat hebben bereikt. U wilt uw doelen verwezenlijken, mijn doel is u gelukkig te zien met de teksten die u gebruikt om die doelen te verwezenlijken.

Workshops

Naast het laten schrijven van uw teksten, kunt u Schrijfmeisje ook inhuren om een workshop te geven over tekstschrijven. Wilt u uw medewerkers een spoedcursus sociale media geven of leren hoe ze hun klanten formele doch aantrekkelijk e-mails kunnen sturen? Alles is bespreekbaar! Neem gerust contact op zodat we uw wensen en doelen kunnen bespreken en samen een waardevolle workshop kunnen vormgeven.