Welkom op mijn zakelijke website én blog!

Hi! Welkom op mijn vernieuwde blog. Na lang wikken en wegen besloot ik mijn blog onder te brengen op mijn zakelijke website. Waarom en wat er voor jou verandert? Dat leg ik je uit in dit artikel!

Drie handelsnamen

Inmiddels ruim 4 jaar geleden schreef ik me bij de Kamer van Koophandel in als Schrijfmeisje. Onder die naam startte ik met het schrijven van teksten voor diverse bedrijven. Niet veel later liepen mijn hobby’s bloggen en granola bakken zo uit de hand, dat ik besloot mijn blognaam als handelsnaam toe te voegen. Vanaf dat moment had ik dus eigenlijk twee bedrijven: Schrijfmeisje en Renmeisje. Toen ik na de geboorte van Ella voelde dat de naam Renmeisje niet meer bij mij paste, maakte ik de switch naar ‘bij mama thuis‘. Dat werd dus mijn nieuwe en inmiddels derde handelsnaam. Renmeisje hield ik namelijk voor de zekerheid nog maar even aan, aangezien ik op internet ook onder die naam nog regelmatig gevonden werd.

Blog ‘bij mama thuis’

Sinds die beslissing knaagde het echter aan me. Ten eerste had ik zelf altijd moeite met de schrijfwijze van ‘bij mama thuis’ als bedrijfsnaam. Als blog klinkt het leuk, maar als bedrijf? Hmm, ik weet het niet. En schrijf ik het dan aan elkaar (zoals op Instagram: @bijmamathuis) of met spaties? Met één hoofdletter, meerdere hoofdletters of met alleen kleine letters? Geen enkele optie voelde helemaal als de juiste.

Schrijfmeisje professionaliseren

Daarnaast werd het tijd om mijn bedrijf Schrijfmeisje verder te professionaliseren. Na afloop van mijn zwangerschapsverlof was ik namelijk officieel niet meer in loondienst en daarmee volledig zelfstandig ondernemer. Net toen de opdrachten weer aardig binnen begonnen te stromen, kwam de coronacrisis om de hoek kijken. Het was een paar maanden akelig rustig, maar inmiddels stromen de opdrachten weer binnen. Bovendien zit ik weer boordevol energie om niet alleen in, maar ook aan mijn bedrijf te werken!

Stroomversnelling

In de afgelopen maanden heb ik dan ook veel nagedacht en veel geleerd. Ik volgde diverse cursussen, bekeek webinars en werkte achter de schermen aan mijn eigen branding. De laatste weken is dat hele proces in een stroomversnelling gekomen en ik moet zeggen: dit voelt goed! Ik ben eindelijk écht aan het doorpakken en hard aan mijn toekomst aan het werken.

Concreet

Maar wat verandert er nu concreet voor jou? Nou, niet zo veel. Ik blijf bloggen en ben van plan ook weer meer te gaan bloggen, maar dan onder een andere naam. De website bijmamathuis.com blijft voorlopig in de lucht, dus al mijn bestaande blogs kun je daar nog altijd terugvinden. Een aantal blogs steek ik in een nieuw jasje en publiceer ik hier op schrijfmeisje.com. Verder blijf ik natuurlijk lekkere recepten posten, persoonlijke artikelen schrijven en updates over Ella delen! Daarnaast wil ik echter ook zakelijke blogs gaan delen over bijvoorbeeld veelvoorkomende taal- en spelfouten, SEO en het programma over Pinterestmarketing dat ik momenteel volg bij Milou Smit. Ik bruis van de nieuwe ideeën! Nu alleen nog de tijd vinden om ze uit te werken 😉

Totaalpakket

Mocht je benieuwd zijn naar wat er op zakelijk gebied verandert: dat weet ik zelf ook nog niet precies. Ik merk dat ik in de loop der jaren mijn diensten ‘als vanzelf’ heb uitgebreid en mijn klanten tegenwoordig vaak op meerdere vlakken begeleid. Zo beheer ik diverse social media kanalen, werk ik websites bij en denk ik mee over marketingstrategieën. Van mijn klanten krijg ik te horen dat ze het als zeer prettig ervaren dat ik zo betrokken ben en dat ze opgelucht zijn dat ze diverse taken aan mij over kunnen dragen. Zelf vind ik het ook heel fijn én uitdagend om mijn klanten goed te leren kennen en hen een totaalpakket te kunnen bieden. Daar wil ik dus iets mee doen!

Hoe en wat precies, dat vogel ik de komende tijd wel uit. Ik hoop in het nieuwe jaar mijn eigen nieuwe strategie te lanceren! Oh, en mocht je je zorgen maken over mijn granola: die bak ik nog altijd met liefde voor je 😉

Categories:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *