Bedrijfsfotografie


Als tekstschrijver help ik je graag met allerhande teksten. Van blogs tot advertorials en van SEO-teksten voor op je website tot complete folders of boeken. Daarnaast ondersteun ik je ook graag in het gebruik van social media. Ik schrijf teksten voor bij de foto’s en video’s die je wilt posten en neem indien gewenst het beheer van je social media accounts over.


Met teksten alleen kom je er echter niet. Tegenwoordig willen we niet alleen lezen, maar vooral ook zien. Een tekst is pas af met het juiste beeldmateriaal erbij. Gelukkig kan ik je ook daarbij helpen! Ik heb de handen ineengeslagen met Flitzer! en Loes Mennen Fotografie om jou van al het beeldmateriaal te voorzien dat je nodig hebt voor een sterke social media strategie of een stralende website!

Bedrijfsreportage


Zo is het mogelijk om gratis een bedrijfsreportage te laten maken door Flitzer!. Je betaalt vervolgens alleen voor de foto’s die je wilt gebruiken. Met deze foto’s kun je je klanten laten zien wie je bent en wat je doet. Flitzer! maakt foto’s die de sfeer van jouw bedrijf tonen en jou en/of je werknemers goed in beeld brengen. Een dergelijke bedrijfsreportage kun je jarenlang gebruiken om jezelf op een mooie en professionele manier aan je klanten te presenteren!


Dat geldt voor je website en voor je social media kanalen, maar zeker ook voor je LinkedIn-pagina en je visitekaartje. Een zakelijke foto zorgt voor een professionele uitstraling en wekt vertrouwen bij je klanten. Zo’n foto is tevens heel handig om te gebruiken in de handtekening van je e-mail, zodat je klanten direct zien met wie ze het genoegen hebben!

Workshop smartphonefotografie


Wat ik je ook absoluut kan aanraden is een workshop smartphonefotografie van Loes Mennen. Zelf heb ik deze workshop een tijd geleden gevolgd en ondanks dat ik natuurlijk al bekend ben met alle principes van social media heb ik ontzettend veel geleerd over het maken van inspirerende foto’s. Het leuke van zo’n workshop is dat jij vervolgens elk alledaags of juist uniek moment met je smartphone kunt vastleggen. Een bedrijfsreportage is immers goud waard, maar de fotograaf van Flitzer! kan niet op élk moment bij jou op de werkvloer zijn. De meest waardevolle momenten om te delen op social media maak alleen jij mee, eventueel samen met je medewerkers.


Loes Mennen leert je daarom graag alle ins en outs van het maken van de leukste foto’s achter de schermen. Je kunt ervoor kiezen om zelfstandig een workshop voor ondernemers te volgen in de studio of om Loes uit te nodigen bij jou op de werkvloer, zodat al je werknemers kunnen profiteren van haar tips en adviezen. Heb je een bedrijf met meerdere werknemers, dan kun je immers nog steeds niet altijd overal bij zijn. Het is dan wel zo handig als ook je werknemers zelf interessante content voor jou kunnen maken!

Social reportages


Wil je je social media beheer graag volledig uit handen geven? Dan is het een uitstekende oplossing om zowel Schrijfmeisje als Flitzer! in te schakelen. De fotografen van Flitzer! kunnen zowel eenmalig als maandelijks een reportage voor je maken waarmee Schrijfmeisje jouw social media continu up-to-date kan houden. Een goede professionele foto is immers het visitekaartje van je bedrijf! En waar zoeken mensen zo’n visitekaartje tegenwoordig? Juist, op social media.


Heb je interesse in het aanbod van Flitzer! en/of Loes Mennen? Stuur een mailtje naar info@schrijfmeisje.com of vul het contactformulier in. Ik breng jullie dan zo snel mogelijk in contact met elkaar!