Booming blogs

Blogs zijn dé manier om je lezers meer te betrekken bij je bedrijf, om een band met je volgers op te bouwen en om een continue stroom aan waardevolle content te produceren. Die content kun je vervolgens weer delen op sociale media zoals Instagram en Facebook en op de virtuele zoekmachine Pinterest. Zo zet je jouw bedrijf continu in de schijnwerpers!

Blogs helpen je ook om je website actueel te houden. Zoekmachines zoals Google zien dat jij regelmatig nieuwe content publiceert en plaatsen je website hoger in de zoekresultaten!

Dat effect bereik je ook wanneer je investeert in SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Door de juiste zoektermen op de juiste plaatsen te gebruiken, zorg je ervoor dat je website beter gevonden wordt.

Allemaal leuk en aardig, maar wie gaat die blogs schrijven? Nou, ik! Ik zet jouw unieke verhaal graag op papier. Geef je lezers tips, vertel ze hoe ze jouw producten of diensten in kunnen zetten en bied hen een kijkje achter de schermen bij jouw bedrijf. Natuurlijk kunnen we dit combineren met teksten voor op de rest van je website en ik help je ook graag met het delen van je blogs op diverse kanalen. Wil je eens sparren over alle mogelijkheden? Stuur me dan gerust een berichtje! Kun jij niet wachten om je bedrijf een boost te geven met blogs? Vul dan onderstaand formulier in om direct jouw voordelige blogstrippenkaart aan te schaffen!

blogstrippenkaart

Blogstrippenkaart

Wil jij

  • Meer potentiële klanten bereiken
  • Van je lezers fans maken
  • Jouw kostbare tijd investeren in dat waar jij goed in bent

… en heb je al een website en social media kanalen? Dan is dit aanbod perfect voor jou. Ik schrijf 4 complete blogs voor jou. Over welke onderwerpen? Dat bepaal jij. Natuurlijk denk ik graag met je mee. Ik wil jou en je bedrijf immers ook leren kennen, want alleen zo kan ik blogs schrijven die jouw taal spreken.

We gaan dus eerst het gesprek aan. Jij vertelt me jouw verhaal en ik stel jou vragen. Ik ga na welke boodschap je nu uitzendt, via welke kanalen je je publiek bereikt en wie je precies aanspreekt. Vervolgens bepalen we samen: welke boodschap wil je uitzenden, via welke kanalen kun jij het beste jouw ideale klant bereiken en wie is die ideale klant precies? Voor deze uitgebreide kennismaking betaal je eenmalig € 99,- (excl. btw). Daarmee kunnen we maandenlang vooruit! Ook als je besluit je websiteteksten onder handen te laten nemen of op andere manieren samen te willen werken, kunnen we teren op deze basis. Nu we die gelegd hebben, is het tijd voor het echte werk!

Jouw blogstrippenkaart omvat:
  • 4 complete blogs van elk 600 – 1200 woorden
  • Inclusief SEO
  • Exclusief afbeeldingen

Een blogstrippenkaart is 6 maanden geldig. Binnen deze 6 maanden bepaal je zelf wanneer je blogs wilt laten schrijven. Alle vier in één keer of elke anderhalve maand eentje – de keuze is aan jou. Nu geen blogs nodig maar binnenkort wel? Schaf je blogstrippenkaart alvast aan! Tijdelijk betaal je namelijk slechts € 389,- in plaats van € 449,- (excl. btw). Je kunt ze maar alvast achter de hand hebben, toch? Vul het formulier hiernaast in en ik neem zo snel mogelijk contact met je om op jouw bedrijf een boost te geven met blogs!

Writing is the best way to talk without being interrupted.

Jules Renard