Disclaimer

Laat ik even voorop stellen dat ik ontzettend dankbaar ben jij dat mijn website bezoekt en dat ik hoop jou op een positieve manier te mogen inspireren! Toch kan ik er niet omheen dat er een aantal dingen zijn waarover ik graag duidelijkheid wil scheppen. In deze disclaimer zet ik ze voor je op een rijtje, zodat we direct een hoop misverstanden de wereld uit hebben geholpen! Mis je een onderwerp of heb je vragen over deze disclaimer? Stuur dan gerust een berichtje via het contactformulier of mail naar info@schrijfmeisje.com 🙂 Oké, let’s go!

Copyright

Alle teksten op deze website worden door mij geschreven en alle foto’s zijn door mij of in opdracht van mij gemaakt of uitgezocht. Op alles wat ik hier post rust dan ook copyright, tenzij anders overeengekomen. Als je andere mensen wilt wijzen op mijn blog door een link te publiceren, mag dat natuurlijk altijd. Graag zelfs! Wil je een foto van mij gebruiken? Dan waardeer ik het als je dat vooraf even vraagt en mij vervolgens duidelijk noemt in je post. Even goede vrienden!

Samenwerkingen

Met enige regelmaat zul je hier artikelen tegenkomen die tot stand zijn gekomen in samenwerking met diverse bedrijven. Dergelijke samenwerkingen ga ik aan als een bedrijf een interessant verhaal te vertellen heeft en mijn blog als medium gebruikt om jou te bereiken. Ik ga alleen samenwerkingen aan met merken waar ik zelf achter sta en deel altijd mijn eerlijke mening – ja, ook als ik teleurgesteld ben over een product of dienst! Je hebt immers alleen iets aan mijn mening als die ook oprecht is 🙂 Als een artikel gesponsord is, dat wil zeggen dat ik er een gratis product of dienst voor heb gekregen en/of dat ik betaald ben om dat artikel te schrijven, vermeld ik dat altijd onderaan het artikel. Als het even kan probeer ik er zelfs extra voordeel voor jou uit te halen door een kortingscode te regelen of een winactie te organiseren!

Daarnaast merk je wel of niet dat sommige links op deze website affiliatelinks zijn. Dit zijn links naar producten of diensten waar ik zelf enthousiast over ben en die ik graag met je deel! Schaf jij via zo’n link van mij een product of dienst aan, dan ontvang ik daarover een kleine commissie. Het kost jou geen cent en je merkt er helemaal niets van! Uiteraard kom ik ook niets over jou te weten: ik weet alleen welk bedrag ik ontvang. Een klein extraatje voor mij, in ruil voor mijn harde werk!

Reacties

Wat vind ik het ontzettend leuk als jij een reactie achterlaat op een artikel of mij een berichtje stuurt! Ik probeer op elk berichtje te reageren, maar soms kan dat even duren of kan het voorkomen dat ik iets over het hoofd zie. Wacht je op een antwoord van mij of heb je een dringende vraag? Schroom dan niet om me nog eens aan mijn jas te trekken!

Er zijn echter ook bepaalde reacties die ik iets minder kan waarderen. Ongevraagde promotie van jezelf die niet aansluit bij het onderwerp waarop je reageert wordt verwijderd, evenals reacties die als spam kunnen worden beschouwd. Ik sta absoluut open voor opbouwende kritiek, maar als je puur reageert om mij zwart te maken, kun je er ook op rekenen dat je reactie wordt verwijderd. Sorry, not so sorry!

Ik ben ook maar een mens

Als laatste even iets over de manier waarop ik jou hier hoop te inspireren. Sommige lezers hebben er namelijk moeite mee te accepteren dat een ondernemer ook maar een mens is. Natuurlijk kan het altijd perfecter en is er altijd wel iemand die iets beter weet, kan of doet dan ik. Geloof me, dat frustreert mij zelf al genoeg!

Ik zou je echter willen vragen je ervan bewust te zijn dat ik ook maar een mens ben. Al weet je als trouwe lezer een heleboel over mij: je kent niet mijn hele verhaal. Je kent niet alle beweegredenen die ik heb om bepaalde dingen zus of zo te doen. Jij kunt niet voor mij bepalen of ik méér zou kunnen doen of dat ik een bepaalde fout niet had mogen maken. Juist op sociale media zijn we vaak enorm kritisch naar elkaar en dat is tot op zeker hoogte oké: we kunnen elkaar wijzen op onze verbeterpunten. Maar reacties in de trant van ‘het is niet genoeg wat je doet’, ‘je bent niet kritisch genoeg’, ‘je maakte een fout’ of louter ‘ik ben het niet met je eens, dus kraak ik je maar af’ kan ik niet bepaald waarderen. Ik sta open voor alle meningen en ga heel graag het gesprek met je aan, mits jij ook respect hebt voor mijn mening. Ik ben ook maar een mens, met een eigen verhaal en met een eigen vermogen om fouten te maken.

We zijn er om elkaar te helpen. Ik hoop dat ik jou mag helpen jouw leven een stukje rijker te maken en als jij een vraag of opmerking hebt waarmee je mij denkt te kunnen helpen, ontvang ik die graag. Zolang we elkaar respecteren om wie we zijn en wat we wél waarderen in de ander, is dat wat mij betreft een positieve manier om elkaar te versterken!