Foutloze teksten

Teksten met fouten, daar knappen je lezers op af. En lezers die ergens op afknappen, worden geen klanten. Best wel logisch, natuurlijk! Als je teksten al fouten bevatten, hoe zit het dan met je aanbod? Kunnen je klanten ervan op aan dat jouw producten of diensten wél professioneel zijn?

Je website is je visitekaartje. Dé plek waar mensen hun eerste indruk van je vormen. Waar ze bepalen of ze meer van je willen weten. Tja, als die eerste indruk al fouten bevat…

Je begrijpt: je wilt dat je website foutloos is. Dat je lezers zich niet ergeren aan taal- en spelfouten of zinnen drie keer moeten lezen voordat ze begrijpen wat jij bedoelt. Je bent een professional en dat wil je uitstralen!

Ik help je daarbij. Zonder je teksten compleet te herschrijven, zorg ik ervoor dat ze foutloos en goed leesbaar zijn. Zo hoef jij geen afscheid te nemen van je bestaande teksten en maak je met een minimale investering een veel betere indruk op je lezers.

Twijfel je tussen het laten corrigeren of volledig herschrijven van je teksten? Schroom dan niet om contact met me op te nemen. Ik denk graag met je mee over de voor jou meest geschikte oplossing. Wil je direct je website laten controleren? Boek dan snel jouw websitecorrectie via het formulier hieronder!

Ja, ik wil foutloze teksten!

foutloze teksten

Websitecorrectie

Wil jij

  • Een professionele indruk maken op je lezers
  • Zeker weten dat je boodschap begrepen wordt
  • Jouw kostbare tijd investeren in dat waar jij goed in bent

… en heb je al een goed gevulde website? Dan is dit aanbod perfect voor jou. Ik controleer 10 pagina’s van jouw website op taal- en spelfouten en herschrijf zinnen die niet lekker lopen. Welke 10 pagina’s? Dat bepaal jij. Twijfel je over welke pagina’s de moeite waard zijn om te corrigeren? Laat het me weten, dan denk ik met je mee.

Let op: ik schrijf geen nieuwe teksten en pas geen hele alinea’s aan. Ik zorg er wél voor dat jouw teksten geen fouten bevatten en goed leesbaar zijn. Zodat jij moeiteloos die professionele eerste indruk maakt op je toekomstige klanten!

Even op een rijtje:
  • 10 websitepagina’s naar keuze (max. 1000 woorden per pagina)
  • Correctie van taal- en spelfouten
  • Verbetering van de leesbaarheid
  • Geen nieuwe teksten

Elke maand kan ik 5 ondernemers voor slechts € 149,- (excl. btw) deze foutloze teksten aanbieden. Vol is vol, dus claim snel jouw plekje!

You never get a second chance to make a first impression.

Will Rogers