GRATIS je online zichtbaarheid vergroten?

Wil jij meer websitebezoekers? Meer volgers? Meer trouwe klanten en fans? Vergroot dan je online zichtbaarheid! Zorg dat potentiële klanten je vinden, dat ze geïnteresseerd raken en dat ze meer van je willen weten. Hoe? Ik geef je 28 tips die je direct kunt toepassen om je online zichtbaarheid te vergroten!

online zichtbaarheid

Foutloze teksten

Teksten met fouten, daar knappen je lezers op af. En lezers die ergens op afknappen, worden geen klanten. Best wel logisch, natuurlijk! Als je teksten al fouten bevatten, hoe zit het dan met je aanbod? Kunnen je klanten er van op aan dat jouw producten of diensten wél professioneel zijn?

Je website is je visitekaartje. Dé plek waar mensen hun eerste indruk van je vormen. Waar ze bepalen of ze meer van je willen weten. Tja, als die eerste indruk al fouten bevat…

Je begrijpt: je wilt dat je website foutloos is. Dat je lezers zich niet ergeren aan taal- en spelfouten of zinnen drie keer moeten lezen voordat ze begrijpen wat jij bedoelt. Je bent een professional en dat wil je uitstralen!

Voor slechts € 149,- (excl. btw) corrigeer ik jouw website! Klik op de knop hieronder voor meer informatie en om direct jouw websitecorrectie aan te vragen.

online zichtbaarheid

Booming blogs

Blogs zijn dé manier om je lezers meer te betrekken bij je bedrijf, om een band met je volgers op te bouwen en om een continue stroom aan waardevolle content te produceren. Die content kun je vervolgens weer delen op sociale media zoals Instagram en Facebook en op de virtuele zoekmachine Pinterest. Zo zet je jouw bedrijf continu in de schijnwerpers!

Blogs helpen je ook om je website actueel te houden. Zoekmachines zoals Google zien dat jij regelmatig nieuwe content publiceert en plaatsen je website hoger in de zoekresultaten!

Dat effect bereik je ook wanneer je investeert in SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Door de juiste zoektermen op de juiste plaatsen te gebruiken, zorg je ervoor dat je website beter gevonden wordt.

Allemaal leuk en aardig, maar wie gaat die blogs schrijven? Zie jij het niet zitten zelf achter je toetsenbord te kruipen? Dan heb ik een mooi aanbod voor je! Tijdelijk betaal je slechts € 389,- in plaats van €449,- (excl. btw) voor 4 complete blogs! Klik op de knop hieronder voor meer informatie of om direct jouw strippenkaart aan te vragen.