Adviessessie

Je weet dat er iets moet veranderen, maar wat? Zijn het je websiteteksten, die niet alleen fouten bevatten maar ook nog eens oersaai zijn? Is het de manier waarop je jezelf laat zien? De wijze waarop je je lezers aanspreekt? Of zou je toch echt eens aan de slag moeten gaan met een blog?

Wat gaat er mis en hoe los ik dat op? Dat zijn de vragen die ik voor jou beantwoord tijdens een sessie tekstadvies. Ik zorg ervoor dat jij na afloop van ons gesprek precies weet waar je pijnpunten liggen, maar ook waar jij juist wél goed op scoort. Zodat je weet wat je moet vasthouden en wat je beter kunt loslaten.

Je weet hoe je ervoor zorgt dat je website beter gevonden wordt. Wat je moet doen om je teksten aantrekkelijker te maken. Hoe je ervoor zorgt dat je lezers steeds meer van je willen weten. En natuurlijk hoe je van die lezers klanten maakt! Kortom: je weet precies waar het aan schort en hoe je daar direct verandering in kunt aanbrengen.

Zonder al te ver de diepte in te gaan, zorg ik ervoor dat jij een vliegende start kunt maken. Daarna laat ik je vrij. Vrij om zelf aan de slag te gaan of om meer hulp in te schakelen.

Voor wie is een sessie tekstadvies geschikt?

Een sessie tekstadvies is perfect voor jou wanneer jij:

  • Weet dat er echt iets moet veranderen aan de teksten op je website, maar je niet precies weet wat.
  • Graag de touwtjes in handen houdt en het liefst zoveel mogelijk zelf doet, maar je niet weet hoe je dat moet doen.
  • Niet terugdeinst voor een flinke portie eerlijke en opbouwende kritiek.

Na afloop van deze adviessessie weet jij namelijk wél precies wat er moet veranderen en daar kun je mooi zelf mee aan de slag gaan! Maar dan moet je natuurlijk wel openstaan voor mijn feedback. En die zal niet altijd mals zijn 😉 Je betaalt echter niet zoetsappige complimenten, toch?

Wat kun je van mij verwachten?

Wat je van mij kunt verwachten is dus mijn ongezouten doch professionele mening. Altijd met een vleugje humor, maar zeker niet rooskleuriger dan de werkelijkheid. Mijn bevindingen en concrete tips schrijf ik allemaal voor je op in een adviesrapport. Daarbij geef ik je precies aan wat je kunt verbeteren, waarom ik je aanraad dat te doen én hoe je die verbetering aan kunt pakken. Ik geef je oefeningen om helder te krijgen wat je op papier wilt zetten, stel je kritische vragen en schrijf voorbeeldpassages, zodat je precies ziet wat ik bedoel. Daarna ben jij aan zet!

Tenzij je mijn hulp wilt inschakelen natuurlijk. Dat mag altijd, maar hoeft niet. Je zit na deze adviessessie dus helemaal nergens aan vast. Hang het adviesrapport boven je bed, gooi ‘m na gebruik door de papierversnipperaar of blader er elke maand weer eens doorheen – het is jouw feestje.

tekstadvies

Zo werkt een sessie tekstadvies:

  • Jij prikt een datum voor onze belafspraak via Zoom.
  • Uiterlijk 3 werkdagen voorafgaand aan onze afspraak stuur je me de link naar de website waarover je het wilt hebben en alle prangende vragen waarop je een antwoord wilt ontvangen.
  • Tijdens ons gesprek geef ik je antwoord op al die vragen en bespreken we mijn bevindingen. Uiteraard voorzie ik je direct van concrete tips en kun jij daar weer vragen over stellen.
  • Maximaal 5 werkdagen na ons gesprek ontvang je van mij een uitgebreid adviesrapport waarmee je direct aan de slag kunt!

Dit alles ontvang je tegen de eenmalige investering van tijdelijk slechts € 149,- (excl. btw). Je zit absoluut nergens aan vast en bent volledig vrij om te doen wat je wilt met mijn advies.

Natuurlijk help ik je wel graag verder, zodat je écht grote stappen kunt zetten! Op verzoek maak ik een offerte voor je, op basis van het advies dat ik voor je heb opgesteld. Neem je alle in die vrijblijvende offerte genoemde diensten af, dan wordt deze adviessessie in mindering gebracht op je uiteindelijke factuur. Je ontvangt in dat geval dus € 149,- (excl. btw) korting!

Heb je vragen over de sessie tekstadvies? Twijfel je nog tussen het boeken van deze sessie of het direct laten (her)schrijven van je teksten? Schroom dan niet om contact met me op te nemen. Ik denk graag met je mee over de voor jou meest geschikte oplossing!

Ben je er echter klaar voor om zélf die volgende stap te zetten? Boek hieronder dan direct jouw adviessessie!

Yes, ik wil een adviessessie boeken!