Teksten corrigeren


Kom je zelf al aardig uit je woorden? Lukt het je om een vlot verhaal op te schrijven? Zit je net even krap bij kas, maar wil je toch je doelgroep aanspreken met foutloze teksten? Dan is tekstcorrectie voor jou de ideale oplossing!


Eerlijk is eerlijk, je behaalt nog meer resultaat wanneer je je teksten door een professionele tekstschrijver laat schrijven. Je zult merken dat ze dan toch wat vlotter lopen, je doelgroep beter aanspreken en uiteindelijk meer opleveren. Maar ik begrijp ook dat je daar soms geen budget voor hebt. Misschien ben je net gestart met je eigen onderneming of heb je grote investeringen gedaan op een ander vlak. Je hebt op dit moment weinig te besteden, maar wilt toch je doelgroep bereiken met de juiste woorden.


Daar help ik je mee! Jij levert je teksten zo compleet mogelijk aan en ik kijk ze voor je na. Afhankelijk van je budget corrigeer ik misschien alleen de echte taal- en spelfouten of pas ik ook her en der wat passages aan. Neem gerust contact met me op om te bespreken wat ik binnen jouw budget voor je kan betekenen!

Snel én betaalbaar


Tekstcorrectie doe ik niet alleen graag, maar ook snel. Dat is een extra voordeel voor jou! Je bespaart kosten én tijd, want je hoeft niet lang te wachten op mijn correcties. Ik laat met liefde mijn rode pen over jouw werk scheren en stuur je zo snel mogelijk mijn feedback. Ook voor spoedopdrachten kun je dus zeker bij mij terecht!


Heb je een grotere hoeveelheid tekst die nagekeken moet worden? Zoals je eerste boek of je eigen website? Dan maken we daarover duidelijke afspraken. In welke mate ga ik je teksten corrigeren? Verbeter ik alleen fouten, pas ik passages aan of redigeer ik je complete verhaal? Ook hier kijken we weer naar jouw budget én naar je deadline. Wat kunnen we bereiken binnen de tijd die we hebben en wat kun jij daaraan besteden? Stuur me gerust een mailtje of bel even, dan komen we er samen ongetwijfeld wel aan uit!

Tekstcorrectie


Wil je je doelgroep echt raken met de juiste woorden? Dan raad ik je aan je teksten geheel door mij te laten schrijven. Door jou, je werk en je doelgroep te onderzoeken kan ik zorgen voor de juiste inhoud, stijl én toon van je teksten. Uiteraard neem ik je mee in het gehele schrijfproces, zodat je zelf volledig achter de voor jou geschreven teksten staat.


Wanneer je echter geen tijd of geld hebt om je teksten te laten schrijven én zelf al aardig overweg kunt met je toetsenbord, is tekstcorrectie een uitstekende compromis. Ik zet voor jou de figuurlijke puntjes op de i en zorg dat je binnen een mum van tijd je teksten kunt publiceren! Snel én betaalbaar. Neem direct contact met me op aan de slag te gaan!