Websiteteksten


De kracht van woorden is enorm, maar dan moet je ze wel op de juiste manier gebruiken. Verschijnt jouw website ergens onderaan in de zoekresultaten, waardoor je je doelgroep nauwelijks bereikt? Of trekt je website wel bezoekers, maar blijven ze niet hangen? Worden je websiteteksten wel aangeklikt, maar niet gelezen? Dan is er ruimte voor verbetering!


Door de juiste woorden op de juiste plekken in te zetten, worden je websiteteksten beter gevonden én beter gelezen. En niet al te onbelangrijk: ze leveren iets op! Heldere websiteteksten informeren, inspireren en overtuigen jouw bezoekers. Ze willen meer! Meer van je lezen, meer van je weten en uiteindelijk meer van je kopen. Als tekstschrijver zet ik me in om jouw websiteteksten zo te schrijven of herschrijven dat je deze doelen bereikt.

websiteteksten

SEO-teksten


Stap één is zorgen dat je website gevonden wordt. Dit doe ik door in al jouw websiteteksten aandacht te besteden aan zoekmachine optimalisatie (SEO). Je wilt immers dat internetgebruikers jouw website snel vinden wanneer ze zoeken naar voor jou relevante zoektermen! Want zeg eens eerlijk: als jij zelf iets opzoekt via Google, kijk jij dan verder dan de eerste paar pagina’s met zoekresultaten? Door relevante zoekwoorden en links te gebruiken op strategische plaatsen op jouw website, zorg ik ervoor dat jouw website beter scoort in zoekmachines. Zo wordt de kans dus groter dat mensen jouw website vinden wanneer ze zoeken naar een product of dienst die jij aanbiedt.


Wees je er wel van bewust dat zoekmachine optimalisatie tijd in beslag neemt. Niet alleen is het een flinke klus om jouw hele website te (her)schrijven, het duurt ook even voordat het resultaat zichtbaar zal zijn in de diverse zoekmachines. Neem dus snel contact met mij op, zodat ik direct kan beginnen met het optimaliseren van jouw websiteteksten!

Overtuigende teksten


Nu je website eenmaal bezoekers trekt, is het natuurlijk van groot belang om de aandacht van die bezoekers vast te houden. Wat heb je hen te bieden? Je boodschap moet helder zijn en kort maar krachtig geformuleerd worden. Ook daar kan ik je bij helpen! Op basis van onderzoek naar jou en je bedrijf schrijf ik teksten die passen bij jouw bedrijfsidentiteit en aansluiten bij jouw doelgroep. Ik zorg ervoor dat je lezers geboeid blijven, nieuwsgierig worden naar meer en contact met je willen opnemen. Vanaf dat moment ben jij weer aan zet!

Ben jij er klaar voor om met jouw websiteteksten te scoren? Neem contact met mij op om direct aan de slag te gaan!